MONIPUOLISTA LVI-PALVELUA LAUKAASTA

Ota yhteyttä

EMK-Putki Oy tarjoaa LVI-asennuksia ja LVI-huoltoa Laukaassa sekä muualla Keski-Suomessa. Teemme laadukkaat asennukset ja huollamme ammattitaidolla jo asennetut kohteet. Myös hyvin asennetut LVI-järjestelmät tarvitsevat huoltoa, näin taataan toiminta pitkällä aikavälillä.

Huollamme sekä itse tekemämme että muiden LVI-asennukset samalla ammattitaidolla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinusta tuntuu, että lämmitys-, vesi- tai ilmastointijärjestelmäsi ei toimi niin kuin sen pitäisi! Palvelemme LVI-huollossa myös taloyhtiöitä. Isompiin töihin tarjoamme myös suunnittelu- ja mittauspalveluja aliurakointiverkostomme avulla.

Lämpöpumppujen asennus ja huolto

Lämpöpumppujen, kuten ilmalämpö- ja maalämpöpumppujen, avulla niin omakotitaloja kuin muitakin kiinteistöjä voidaan lämmittää helposti ja kustannustehokkaasti. Mikäli asunnossasi on vesikiertoinen lämmitys, on maalämpö yksi edullisimmista lämmitysjärjestelmistä. Ilmalämpöpumppuja taas voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen, ja ne ovatkin viime vuosina kasvattaneet suosiotaan hurjasti.

Lämmitysjärjestelmien asennus ja huoltotyöt tulee aina jättää ammattilaiselle, jotta vahinkoja ei pääse syntymään. Kun valitset EMK-Putki Oy:n, voit olla varma, että tuloksena on tehokas ja vuosia toimiva lämmitysjärjestelmä. Kartoitamme tarpeesi huolellisesti, jotta lopputulos on varmasti juuri sinulle sopiva.
Katso yhteystietomme

Käyttö- ja lämminvesijärjestelmien asennus ja huolto

Käyttö- ja lämminvesijärjestelmän valinta ja asennus ovat tarkkaa puuhaa, sillä ne vaikuttavat sekä juotavan veden laatuun että kosteusturvallisuuteen. Me EMK-Putki Oy:llä asennamme ja huollamme käyttövesijärjestelmäsi tarkasti kuntoon, jotta sinun ei tarvitse huolehtia joka kerta hanan avatessasi. Käytämme työssämme aina laadukkaita ja taatusti turvallisia materiaaleja.

Ilmastointiasennus ja -huolto

Tarjoamme myös monipuolisesti erilaisia ilmastointiasennuksia ja ilmastointikanavien asennuksia sekä tietenkin huoltopalveluita. Oli tarpeesi sitten täysin uusi ilmastointijärjestelmä tai vain nykyisten kanavien puhdistus, ota meihin yhteyttä!
Yhteystietomme

LVI-tarvikkeiden myynti ja putkiasennukset

Kauttamme voit hankkia myös LVI-alan tarvikkeita, kuten putkia ja varaosia sekä asennustarvikkeita. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot